• Drift og support af Windows netværk

 • IT-supporter

  Vi har arbejdet med Windows netværk i 20 år og er certificeret af Microsoft til at vedligeholde Windows netværk. Vi arbejder med alle generationer af Windows servere. Fra Windows NT, 2000, 2003 og de nuværende 2008 og 2012 versioner. Vi har også stor erfaring i drift af applikationsprodukterne HyperV(virtual), RDS(terminal) Exhange, IIS og SQL.

  Munch & Hansen varetager opstilling af IT systemer der tilfredsstiller kundens behov og ønsker på baggrund af en gennemgang og analyse af kundens virksomhed. Vores brede kendskab til IT standard produkter gør at vi kan sammensætte et effektivt og økonomisk IT-system.

  Munch & Hansen foretager vedligeholdelse samt forebyggende foranstaltninger i forbindelse med servere og PC´er samt diverse programpakker som f.eks. systemsoftware og backofficeprogrammer.
  Vi er specialister i at understøtte en IT-installation rettet mod undervisning og kursusvirksomhed.
  Vi fremstiller og vedligeholder dokumentation omkring virksomhedens IT-systemer, således, at den enkelte virksomhed altid har et overblik over IT-installationens tilstand - alder, opgraderingsbehov, forbrugt tid osv. Virksomheden vil samtidig have en opdateret oversigt over anskaffede anlægsaktiver med tilknytning til IT-installationen.

  Vi udfører fejlsøgning og fejlretning på alle Windows baserede systemer. For akutte opgaver tilbyder vi Hotline-service

  Munch & Hansen råder over en meget bred erfaring omkring datasikring, og tilbyder derfor at foretage implementering af en sikkerhedsstrategi udarbejdet i tæt samarbejde med vores kunde. Vi tilbyder endvidere at opdatere allerede eksisterende sikkerhedsstrategier. 
  Vi sikrer den løbende sikkerhedskopiering samt kontrol af muligheden for genetablering af eventuelle tabte data.
  Vi sikrer et overblik over tildeling af rettigheder til ressourcer samt konfigurering af firewalls og lignende adgangsgivende udstyr.

  Kontakt Munch & Hansen for yderligere oplysninger eller en aftale om et besøg af en af vores konsulenter.