• Cloud tjenester

 • Det der i dag kaldes Cloud tjenester dækker i virkelighed blot over man ikke selv har en server stående på eget netværk til at løse en specifik opgave. I stedet køber man sig plads på en server, der er forbundet til Internet. Tidligere kaldte man dette for hosting - lige nu hedder det så Cloud tjenester. Udbudet af cloud tjenester er steget markant de seneste år og er meget populært, da der for mange er penge at spare ved at indgå i et stordrift scenarie. 

  Munch & Hansen udbyder også et antal Cloud tjenester. Vort udgangspunkt er, at man naturligvis skal tage cloud tjenester med i betragtning, når IT systemet sammensættes, men man skal nøje overveje om der er  sikkerhedsaspekter ved at placere sine data på Internet Nedenfor ser du eksempler på nogle af de Cloud tjenester, vi tilbyder vore kunder.

  • Microsoft Office 365 - den kendte Microsoft officepakke som en Internet baseret løsning. Læg dine dokumenter og mail på nettet og få adgang til data fra PC, tablet eller telefon. Her er også mulighed for at etablere en sammenhængende videoconference platform med Microsoft Lync 
  • Online backup - Man slipper for at skifte backup-bånd eller -disk dagligt samtidig med at en sikkerhedskopi opbevares på et sikkert sted udenfor virksomheden helt automatisk.
  • Webhosting  -  virksomhedens hjemmeside placeres på en server der indeholder mange andre virksomheders hjemmesider. Man kan dermed dele driftsudgiften med alle de andre virksomheder.

  Kontakt os for en samtale om hvilke dele af din virksomheds IT system der  med fordel eventuelt kunne varetages af en eller flere cloud tjenester.