• Kunderne siger

  • Vi har gennem flere år været meget glade for at bruge Munch & Hansen som fast IT-leverandør/konsulentfirma. De kommer fast 1 gang om ugen hos os og sørger for, at alt kører som det skal, uden gene for os. De yder altid hurtig service over telefonen - også uden for normal åbningstid. Vi kan derfor varmt anbefale andre at bruge Munch & Hansen, de er altid hurtige til at løse evt. problemer.

    Preben Mortensen, A/S Preben Mortensen Biler

  • Lisberg Executive Search har anvendt Munch & Hansen til at supportere vores IT installation i en årrække. Munch & Hansen er en stabil og kompetent leverandør og teknikerne udviser desuden god fleksibilitet ved akutte opgaver. Vi er meget tilfredse med vores driftsaftale med Munch & Hansen. Vi er meget glade for samarbejdet, som har sparet os for mange udgifter.

    Ole Stiig Petersen, Lisberg Executive Search

  • Munch & Hansen har gennem mange år været GGP Denmarks eksterne IT supporter. Vi har tegnet en driftsaftale, hvor vi bliver supporteret omkring vores IT løsninger, software som hardware. Dette samarbejde fungerer meget tilfredsstillende også med hurtig respons i tilfælde af akutte problemer.

    Jannie Steinbüchel, GGP Denmark