• Om Munch & Hansen IT

 • Munch & Hansen løser outsourcing opgaver indenfor IT-drift og Internet-programmering oftest med anvendelse af basis-software fra Microsoft. Opgaverne løses oftest i team af vore teknikere, programmører og ingeniører flere med MCP-certificering fra Microsoft.
  Vi betjener typisk mindre og mellemstore danske virksomheder, men bistår også større virksomheder med ekspertviden eller lokal support til udenlandske virksomheder fra eksempelvis USA, Italien og Sverige.
  Vort fælles mål hos Munch & Hansen er til stadighed at være blandt de bedste indenfor vort felt. Det opnår vi blandt andet gennem fortsat uddannelse og certificering af vore tekniske medarbejdere. Alle opgaver løses seriøst, professionelt og med behørig respekt for kundens forretning.
  For os er IT et servicehåndværk.

 • Carsten Hansen, System Engineer

  Carsten er vores Windows ekspert. Har arbejdet med Microsoft produkter siden 1987, da nyeste version hed Windows 3.11 og kørte på MS DOS 6.22. Carsten har været Microsoft Certificeret System Engineer i Microsofts server og PC produkter siden 1999. Har været selvstændig i computerbranchen siden 1994. Har tidligere arbejdet for Unicef og Hands, samt undervist på datamatikeruddannelsen på Niels Brock. 

 • Jonatan Grim, Datatekniker, programmør

  Jonatan er vores yngste tekniker, men har arbejdet med Windows siden Windows 98. Jonatan har også beskæftiget sig med Apple og Linux. Jonatan er udvikler, og har specialiseret sig i udvikling til Internet og behersker: PHP, C#, Java, HTML, CSS & Javascript.

 • Christian Levesen, Konsulent

  Projektleder og salgsansvarlig hos Munch & Hansen. Christian har beskæftiget sig med salg og behovsanalyse de seneste 20 år indenfor den tekniske branche.